Bagian-bagian karéta buldoser

Bagian-bagian karéta buldoser

Pedaran pondok:

Buldoser mangrupikeun peralatan anu saé kanggo ngabersihan darat, batu, keusik sareng reruntuhan anu sering dipendakan dina konstruksi, pertambangan, sareng pertanian. Jinis kontak konstan sareng bahan sareng gaya anu teras-terasan dina mesin nyababkeun peryogi pisan dukungan bagian. Pangropéa konstan alat parangkat bumi anjeun ngabantosan manjangkeun umur sabeulah anjeun sareng ngawaskeun karéta anjeun mastikeun efisiensi maksimum dina situs padamelan.


Detil Produk

Tanda Produk

Rupa-rupa komponén tina handapeun mobil crawler - tautan, pin, bushings, sprockets, roller, idlers, sapatu sareng frame -nampakna kawilang saderhana, bagian langsung. Tapi ulah salah; nalika komponén-komponén ieu dirakit kana sistem anu ngadukung sareng ngadorong mesin tipe-lagu, undercarriage dozer janten mékanisme anu rumit, anu, para ahli nyarioskeun ka kami, panginten tiasa nyatakeun sapalih (atanapi langkung) tagihan perbaikan kahirupan crawler dozer.

Jelas, urang moal tiasa ngungkulan karesep crawler sakumaha detil di dieu. Tapi urang tiasa marios sababaraha dasar ngeunaan desain, faktor maké (pikeun ranté sareng sprockets, khususna), prakték pangropéa sareng téhnik operasi, anu disarengan, tiasa ngabantosan anjeun ngagentos baju jero sareng, akibatna, ngirangan biaya karét.

Dina istilah anu paling lega, underzerrier dozer tiasa dikategorikeun ku cara pin sareng bushings dilumas - atanapi henteu dilumasi. Pin sareng bushings, tangtosna, nyiptakeun engsel dina ranté lagu anu ngamungkinkeun tautan ranté pikeun ngabengkokkeun sakitar crawler sareng idler.

Bagian-bagian karéta dozer HONGDA nempatkeun tekenan anu kuat kana pasokan komponén lengkep pikeun sadaya kabutuhan buldoser anjeun. Naha anjeun di pasar pikeun pasar anyar, surplus asli, biasa dianggo, atanapi didamel deui, urang tiasa ngabantosan kabutuhan perbaikan anjeun. Kalayan jaringan pabrik premium kami anu luas, anjeun bakal dijamin ngalaman panurunan waktos sareng paningkatan produktivitas
Bagian-bagian karéta dozer HONGDA nyayogikeun Undercarriage Koréa sareng Italia anu mérek kualitas anu bakal ngahémat anjeun tumpukan kontan ti dealer OEM anjeun.
Kami nawiskeun garansi 2 taun 3000 jam pikeun produk kami.

Nelepon kami atanapi kirimkeun pamundut cutatan online pikeun mimiti ngahémat biaya karéta anjeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali