Warta

Warta

  • Heat treatment on Idler Assy for crawler track undercarriage

    perlakuan panas on Idler Assy pikeun crawler lagu undercarriage

    Nalika idler assy geus leuwih tiis, retakan bodas mindeng kabentuk dina beungeut cai jeung bagian ipis.Struktur sungut bodas teuas tur regas, kalawan kinerja processing goréng sarta gampang pikeun mesek pareum.Ku alatan éta, annealing (atawa normalizing) kudu dipaké pikeun ngaleungitkeun jaringan sungut bodas.The annealing pr ...
    Maca deui
  • What are the effects of excessive wear of the bulldozer sprocket segment group?

    Naon akibat tina ngagem kaleuleuwihan kelompok ruas sprocket buldoser?

    Grup crawler bulldozer undercarriage mawa beurat pinuh buldoser jeung tanggung jawab fungsi nyetir buldoser.Bentuk karusakan utama nyaéta ngagem, anu konséntrasi dina bagian-bagian kontak di handap ieu: grup ruas sprocket sareng permukaan luar pin lagu sareng ...
    Maca deui
  • Maintenance of the Undercarriage Parts for Excavator

    Pangropéa Bagian Undercarriage pikeun Excavator

    Anjeun bisa jadi mindeng ngadéngé operator excavator nyebutkeun rollers bocor minyak, sprocket nu pegat, jalan tina undercarriage lemah, undercarriage nyangkut nalika digawé, sarta crawler track group tightness teu konsisten, sarta ieu sadayana patali jeung pangropéa. roda opat ...
    Maca deui
  • International Women’s Day in JINJIA MACHINERY

    Poé Awéwé Internasional di JINJIA MACHINERY

    Poé Awéwé internasional (singketan IWD), ogé katelah "Poé Awéwé Internasional", "8 Maret" sareng "Poé Awéwé 8 Maret".Éta mangrupikeun festival anu diadegkeun dina 8 Maret unggal taun pikeun ngagungkeun kontribusi penting awéwé sareng prestasi anu hébat ...
    Maca deui
  • Russia-Ukraine War! Steel prices going down?

    Perang Rusia-Ukraina!Harga baja turun?

    1.Faktor nu mangaruhan harga baja Biden maréntahkeun deployment pasukan!Ukraina asup kaayaan darurat, Kadutaan Rusia diungsikeun!Dina jam awal tanggal 24, Présidén Ukraina Volodymyr Zelensky nandatanganan pesenan nyarankeun yén Verkhovna Rada (parlemén Ukraina) nyatujuan 30-d ...
    Maca deui
  • Best Quality FL4 TRACK GROUP for undercarriage parts

    Pangalusna Quality FL4 TRACK GROUP pikeun bagian undercarriage

    Pangalusna Quality FL4 TRACK GROUP pikeun bagian undercarriage QUANZHOU JINJIA MACHINERY mangrupakeun supplier ngarah dina mesin konstruksi Undercarriage Bagian.Kami nyayogikeun rupa-rupa komponén Undercarriage kalebet Undercarriage Track Shoe Assy / Track group, Track Link, Track Roller, Top Track Roller, Fron...
    Maca deui
  • Maintenance of undercarriage parts for excavator

    Pangropéa bagian undercarriage pikeun excavator

    Pangropéa bagian undercarriage pikeun excavator Pikeun karya pangropéa excavator, nu boga bakal leuwih nengetan sistem hidrolik atawa mesin.Barina ogé, bagian inti dijaga, mesin tiasa dianggo mulus tur earn leuwih panghasilan.Tapi bagian undercarriage sigana bagian tha ...
    Maca deui
  • The track shoes for undercarriage parts of construction machinery

    Sapatu lagu pikeun bagian undercarriage tina mesin konstruksi

    The track shoes for undercarriage parts of construction machinery The crawler undercarriage parts manufacturer will give you a detailed explanation, where to buy the crawler undercarriage, welcome to inquire: hongda01@qzhdm.com Quanzhou Jinjia Machinery Co., Ltd, the crawler undercarriage is af...
    Maca deui
  • Diajar ngeunaan gilinding lagu

    Roller lagu utamana dibagi kana awak kabayang, aci roller lagu, leungeun baju aci, ring sealing, sarta panutup tungtung.Lamun karasa aci roller lagu jeung leungeun baju aci roller anjeun milih teu nepi ka produk baku, lajeng Aya wi ...
    Maca deui
  • The assemble and disassemble of excavator track shoes, track roller, carrier roller, idler and other accessories

    The ngumpul jeung ngabongkar tina excavator sapatu lagu, roller lagu, roller carrier, idler jeung asesoris séjén

    I. sapatu lagu ngabongkar 1. Mindahkeun sapatu lagu nepi ka pin raja ngalir ka luhur kabayang pituduh, sarta nempatkeun blok kai ka posisi saluyu.2. Leupaskeun sapatu lagu.Nalika klep gajih dileupaskeun sarta sapatu lagu masih teu loosened, pindahkeun excavator deui jeung benteng ...
    Maca deui
  • How are the high quality track rollers for paver forged?

    Kumaha anu rollers lagu kualitas luhur pikeun paver ngajalin?

    Struktur roller handap utamana dibagi kana awak kabayang, aci kabayang ngarojong, leungeun baju aci, sealing minyak ngambang, jeung panutup tungtung.Pikeun nyieun roller lagu kualitas luhur utamana gumantung kana kinerja baja na.Bahan awak roller umumna 50M ...
    Maca deui
  • Stop and limit production in steel result in the sharp increasing of the raw materials

    Ngeureunkeun sareng ngawatesan produksi baja nyababkeun kanaékan bahan baku

    Sajumlah ageung perusahaan baja ngeureunkeun sareng ngawatesan produksi!Hebei, Shandong, Shanxi… Sakumaha dipikanyaho sadayana, suplai sareng biaya baja bakal langsung mangaruhan biaya sareng suplai bagian-bagian undercarriage lagu baja.Dina 13 Oktober, Kamentrian Perindustrian sareng Téknologi Inpormasi sareng ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2