Warta

Warta

  • 2021 Quanzhou Foreign Trade Seminar

    2021 Seminar Perdagangan Luar Negeri Quanzhou

    Analisis Risiko Hukum dina Kontrak Perdagangan Internasional-Pengacara Huang Qiang Sering naros patarosan: pembentukan kontrak, tingkah laku ritel, masalah agénsi, pangiriman anu tunda, masalah kualitas, istilah perdagangan, jumlah hutang, transfer offset, tanggung jawab ngalanggar kontrak, naha éta mangrupikeun tra ...
    Maca deui
  • Teamwork

    Gawé babarengan tim

    Dina raraga terang langkung saé sareng ningkatkeun gawé babarengan pikeun JINJIA MACHINERY kami, perusahaan kami ngatur sadayana staf pikeun ngagaduhan kagiatan gawé babarengan di luar ruangan tanggal 16 Juni 2021. Téma kagiatan nyaéta "Persatuan sareng Kerja Sama— Kerja Tim". Urang mimitian jam 8:00 enjing sareng dugi ka tempat tujuan ...
    Maca deui
  • DUTTILE IRON production line has been introduced and running since 2021

    Garis produksi DUTTILE IRON parantos dikenalkeun sareng dijalankeun ti saprak 2021

    Pabrik Ductile Beusi diadegkeun ti saprak 2021 1. Perkenalan Singkat: Besi cor duktil mangrupikeun bahan beusi cor anu kuat anu dikembangkeun taun 1950an. Kinerja komprehensif na caket kana baja. Dumasar kana kinerja anu saé, éta parantos hasil dianggo pikeun nyungkeun sababaraha kakuatan anu rumit ...
    Maca deui
  • Quanzhou Jinjia 2020-undercarriage parts

    Quanzhou Jinjia 2020-bagian-bagian karéta

    Dina 2018, Quanzhou Jinjia Machines Co., Ltd parantos didirikeun. Jinjia Machinery mangrupikeun perusahaan dagang pikeun ngekspor sareng ngimpor Undercarriages, Underavariasi Excavator, Undercarriages Bulldozer, Undercarriages Tracked, Undercarriages Steel Track sareng Undercarriages Rubber Track. Mesin Jinjia nyaéta ...
    Maca deui
  • BAUMA GERMANY 2019-undercarriage parts manufactuer

    BAUMA Jérman 2019-bagian pabrikan pabrikan

    Bauma Jérman 2019 Salami 8-14th April, 2019, Quanzhou Jinjia Machinery Co., Ltd. parantos ngiringan dina 7 dinten ka-32 Munich Bauma Fair di Jérman (Bauma Jérman 2019). Bauma Fair mangrupikeun pameran panggedéna sareng paling propésional di dunya, pikeun mesin konstruksi, mesin rékayasa, kendaraan ...
    Maca deui