Taros Kami

Taros Kami

Quanzhou Jinjia Machines Co., Ltd.

Alamat

No.20 Shangtang Changtai Shudou Licheng Quanzhou Fujian.

Telepon

0086-13799894688
0086-15359560533

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten
Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami