Budaya Perusahaan sareng Sejarah

Budaya Perusahaan sareng Sejarah

Budaya Perusahaan

Ombak Angin Maju payuneun Pasanggiri

    Perusahaan leutik sareng sedeng, dina gelut ombak, urang Hongda ngadopsi sikap pragmatis, laju anu kuat, ngalangkungan hikmah kuno Quanzhou dina karakter bakat anu hadé pikeun téknologi palinter, tafsir deui tina "Teu aya kameunangan" Roh.

    Nyanghareupan tantangan anyar sareng perjalanan anu anyar, kalayan sumanget inovasi sareng kerja keras, kami bakal balayar pikeun kameunangan dina pasar bagian-bagian mobil pikeun mesin konstruksi sareng maju kalayan gagah.

    Profésor Harvard Business School nyarios, dina jaman baheula ningali kinerja perusahaan ngan ukur ningali buku, sareng ayeuna langkung seueur pikeun budaya perusahaan sareng kohesi budaya perusahaan, anu mangrupakeun konci pikeun perusahaan pikeun ngembangkeun berkelanjutan. Pangwangunan perusahaan, budaya perusahaan mangrupikeun sarat anu diperyogikeun pikeun tahapan anu tangtu, persaingan perusahaan modéren mangrupikeun salah sahiji persaingan, tapi jalma-jalma ngandelkeun budaya pikeun ngahijikeun, da perusahaan anu diwangun di sakitar budaya refined, ngamajukeun sumanget Hongda, ngawangun bisnis anu saé harmonis lingkungan dina perusahaan dina nyiptakeun anu positip, progresif, kerja keras sareng suasana, dumasar sorangan, pikeun ngalaksanakeun padamelanna. 

Sumanget perusahaan: iman alus. * Dédikasi inovasi

Filsafat bisnis: a klien, pasar

Gagasan pamasaran: pikeun nyiptakeun paménta sareng ngalayanan masarakat

Sejarah

Picture

1984

Kapendakan Pabrik Mesin Pengangkut Quanzhou Minzheng

Hiji
Picture

1990

Kapendak Quanzhou Hongda Machines Co., Ltd.

Dua
Picture

1990-1995

Produk Perusahaan Diasupkeun ka Pasar Doméstik Mesin Téknik

Tilu
Picture

1995-2000

Produk Perusahaan Diasupkeun ka Pasar Téknik Mesin Tenggara Asia Tenggara

Opat
Picture

2001

Produk Perusahaan Di lebetkeun di Pasar Éropa pikeun Mesin Téknik

Lima
Picture

2004-2009

Kengingkeun Judul Emphasis Enterprise

Genep
Picture

2017

Perusahaan Membuka Anak Perusahaan Fujian Jia Machinery Co., Ltd.

Tujuh
Picture

2018

Kapanggih Trading Company Quanzhou Jinjia Machines Co., Ltd.

Dalapan
Picture

2021

Kapendak Lianhe Heavy Industry Co., Ltd.

Salapan