Kauntungan urang

  • Product Quality

    Kualitas Produk

    Kami ngahasilkeun produk kualitas luhur, kalayan jaminan 2 taun.
  • Technology

    Téknologi

    Garis produksi mékanis sareng otomatis mastikeun efisiensi tinggi.
  • Product Category

    Kategori Produk

    Ti saprak 1990, kami sacara propésional nyayogikeun rupa-rupa produk pikeun pilihan anjeun.
  • Service

    Palayanan

    Upami aya patarosan, punten tong ragu ngahubungi kami. Ahli kami salawasna didieu pikeun anjeun 7x24hrs.

Quanzhou Jinjia Machines Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan dagang milik Quanzhou Hongda Machinery Co., Ltd.

HONGDA didirikeun taun 1990, anu perenahna di Quanzhou, kota terkenal Cina peuntas laut, kalayan sajarah anu panjang, ékonomi anu makmur sareng lingkungan anu saé. Fujian jinjia Machiery Co., Ltd mangrupikeun anak perusahaan Hongda.

BÉRITA PALING ÉNGGAL

  • 2021 Quanzhou Foreign Trade Seminar

    2021 Seminar Perdagangan Luar Negeri Quanzhou

    Analisis Risiko Hukum dina Kontrak Perdagangan Internasional-Pengacara Huang Qiang Sering naros patarosan: pembentukan kontrak, tingkah laku ritel, masalah agénsi, pangiriman anu tunda, masalah kualitas, istilah perdagangan, jumlah hutang, transfer offset, tanggung jawab ngalanggar ...
    tingali langkung
  • Teamwork

    Gawé babarengan tim

    Dina raraga terang langkung saé sareng ningkatkeun gawé babarengan pikeun JINJIA MACHINERY kami, perusahaan kami ngatur sadayana staf pikeun ngagaduhan kagiatan gawé babarengan di luar ruangan tanggal 16 Juni 2021. Téma kagiatan nyaéta "Persatuan sareng Kerja Sama— Kerja Tim". Urang mimitian jam ...
    tingali langkung
  • DUTTILE IRON production line has been introduced and running since 2021

    Garis produksi DUTTILE IRON parantos dikenalkeun sareng dijalankeun ti saprak 2021

    Pabrik Ductile Beusi diadegkeun ti saprak 2021 1. Perkenalan Singkat: Besi cor duktil mangrupikeun bahan beusi cor anu kuat anu dikembangkeun taun 1950an. Kinerja komprehensif na caket kana baja. Dumasar kana kinerja anu saé, éta parantos suksés ...
    tingali langkung