Departemen P&P

Departemen P&P

P&P

pic3

1.Mesin uji hidrolik universal tampilan digital utamina dianggo pikeun tés tarik, komprési sareng léngkok tina bahan logam.

pic2

2.Anu (pendil) pangaruh téstés digunakeun pikeun ngadeteksi dampak bahan logam sareng bahan non-logam ngalawan dampak dina beban dinamis pikeun nangtoskeun sipat-sipat bahan dina beban dinamis.

pic1

3.The mesin motong sampel metallographic nyaéta mesin anu nyegat conto metallographic ku ngagunakeun roda panggilingan pelat ipis-speed tinggi. Hal ieu seueur dianggo dina motong laboratorium metallographic tina sababaraha bahan logam.

pic6_1

4.Mikroskop metallographic tibalik nyaéta mikroskop dina panggung di luhur tujuan.

Instrumén Laboratorium Perkenalan

5. mesin pollo sampel metallographic diwangun ku komponén dasar sapertos dasar, disk, lawon polishing, sampul polesan sareng sampul. Motorna dibereskeun kana dasarna, sareng baju baju ramping pikeun ngalereskeun cakram polishing disambungkeun ka poros motor ku sekrup.

Lawon ngagosok ditancebkeun kana cakram polishing. Saatos motor dihurungkeun ku saklar dina dasar, sampel tiasa dipencet ku panangan pikeun ngagosok cakram polishing puteran. Cairan semir anu ditambih salami prosés poles tiasa dituang kana piring pasagi disimpen di gigir mesin polishing ngalangkungan pipa solokan dina baki plastik anu dilebetkeun kana dasarna. Panutup sareng panutup polishing nyegah kokotor sareng lebu anu sanés murag tina lawon polishing nalika mesin henteu dianggo, anu mangaruhan pangaruh pamakean.

pic4
pic5

6.Mesin pre-grinding sampel metallographic, dina prosés préparasi sampel metallographic, pre-grinding tina sampel mangrupikeun pre-prosés sateuacanna sateuacan dipoles. Saatos tos dipoles sampel, persiapan sampel tiasa ningkat pisan.

Éféktivitas, mesin pre-grinding dirarancang ngalangkungan sagala rupa aspék panilitian sareng kumpulan pendapat sareng sarat tina sababaraha pangguna. Dina raraga nyumponan kabutuhan langkung bahan pre-grinding, diaméter disk grinding tina mesin ieu langkung ageung tibatan produk anu sami di bumi, sareng kecepatan puteran cakram grinding ogé Béda sareng produk doméstik, éta mangrupikeun alat anu saé pikeun sampel pre-grinding.