Tentang Kami

Tentang Kami

Quanzhou Jinjia Machines Co., Ltd.

Quanzhou Jinjia Machines Co., Ltd mangrupikeun perusahaan dagang, kagolong kana Quanzhou Hongda Machinery Co., Ltd.
HONGDA didirikeun taun 1990, anu perenahna di Quanzhou, kota terkenal Cina peuntas laut, kalayan sajarah anu panjang, ékonomi anu makmur sareng lingkungan anu saé. Fujian jinjia Machiery Co., Ltd mangrupikeun anak perusahaan Hongda. Perusahaan didirikeun taun 1990, saatos dasawarsa usaha, ayeuna janten bisnis terkemuka skala ageung dina mesin rékayasa kalayan rupa-rupa bagian jero mobil dina roller lagu, operator. roller, sprocket, idler sareng track chain sareng sapatu trek sareng reputasi anu saé.

Tujuan Usaha

Kualitas anu saé mangrupikeun tradisi lami perusahaan urang. Éta kantos janten kabijakan operasi sareng stratégi 'pikeun nyampurnakeun kaluar tina saé sareng ngahontal kepuasan 100%'. Kituna alat-alat canggih parantos diwanohkeun, bakat anu saé parantos direkrut sareng para staf rutin dilatih kana kualitas. Sadaya ieu mastikeun kualitas anu saé pikeun produk kami sareng nyandak reputasi tinggi diantara klien kami, anu nyayogikeun dasar anu kuat pikeun kerjasama urang.

about

Wengkuan Bisnis

Tekenan hébat ogé parantos dilebetkeun kana jasa penjualan sareng saatos jual, Jaringan lengkep pikeun penjualan sareng jasa parantos didamel di pasar lokal sareng di Jepang, Korea, AS, Kanada, UNI ÉROPA, Asia Tenggara sareng Middler Asia nagara pikeun nyayogikeun layanan anu merenah, gancang sareng sampurna pikeun konsumén bumi sareng mancanagara.

pic7

 Kami bakal, sapertos biasa, ngalakukeun unggal usaha pikeun nyugemakeun kabutuhan anjeun.