Lacak Sapatu Pikeun Lagu Crawler

Lacak Sapatu Pikeun Lagu Crawler

Pedaran pondok:

Pilih rupa-rupa sapatu sapatu anu panas digulung ku panguatan tunggal. Penguatan ganda sareng tilu penguatan cocog pikeun pitch tina 88mm dugi ka 226mmy link lagu.
Kami gaduh spésifikasi anu béda pikeun sapatu trek tina jinis standar dugi ka tahan tahan jinis anu luhur tiasa minuhan kabutuhan sadayana pelanggan.
Urang tiasa ngadamel casting sareng ngajalin sapatu lagu anu dianggo dina tambang sareng kaayaan kerja khusus sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

Pilih rupa-rupa sapatu sapatu anu panas digulung ku panguatan tunggal. Penguatan ganda sareng tilu penguatan cocog pikeun pitch tina 88mm dugi ka 226mmy link lagu.

Kami gaduh spésifikasi anu béda pikeun sapatu trek tina jinis standar dugi ka tahan tahan jinis anu luhur tiasa minuhan kabutuhan sadayana pelanggan.

Urang tiasa ngadamel casting sareng ngajalin sapatu lagu anu dianggo dina tambang sareng kaayaan kerja khusus sanés.

Sapatu lacak ieu didamel tina bahan waja boron alloy khusus sareng saatos leres manaskeun perlakuan panas. Éta tiasa maén dina pangaruh ngagulung sareng ngagem luhur dina kaayaan damel.

● Kami nampi ALL bagian nomer sumber tina OEM / ODM / OPM.

● Diménsi opsional pikeun layanan sedeng, jasa ekstrim sareng jasa super ekstrim.

● Baja boron anu atos sareng baja Chrome kalayan penetrasi sareng daya tarik anu langkung saé.

Klasifikasi lagu pads:

1. Klasifikasi lagu pads:

Single Grouser / Bar

singleimg (2)

Grouser Ganda / Bar

singleimg (3)

Trip Grouser / Bar

singleimg (1)

2. Kauntungan

● Pola sambel bespoke, liang leutak,. Alur jaringan.

● liang baud anu ditinju sareng bolt sambung (dibor) silih gentian.

● Panas luar biasa ngubaran data salaku standar OEM.

● Kamampuan ngarobah anu hadé sareng kirang gangguan taneuh.

● Bending sisi, kliping sudut, lekukan grouser sareng las tambahan sayogi.

● Analisis komposisi kimia Pra-tungku heula sareng potong ku oksigén sareng propana.

● Sipat mékanis tina plat lagu diuji saatos perlakuan panas.

● karasa: HRC25.5-32.5.

● Normalisasi nyaéta ngaleungitkeun setrés internal sareng ngirangan karasa tina potongan damel.

● Quenching sareng tempering nyaéta ningkatkeun sipat mékanis komprehensif tina potongan damel.

3. Larapna

Sapatu trek kualitas luhur anu kami suplai anu tiasa cocog pikeun seueur modél, sapertos HITACHI, IHI, SUMITOMO, DOOSAN, KOBELCO, CAT, KOMATSU sareng sajabana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali