produsén lagu link komatsu assy di Cina

produsén lagu link komatsu assy di Cina

Pedaran pondok:

Kami ngagaduhan rupa-rupa uji coba lagu anu pitch mimitian ti 88mm dugi 226mm, aranjeunna cocog pikeun sagala jinis excavator, buldoser, mesin tatanén sareng mesin khusus. Desain mastikeun ngajantenkeun tautan lagu langkung lami nganggo ciri hirup sareng tahan stres. Permukaan sareng maju tina tautan, pin sareng rungkun parantos paripurna tingkat tinggi ngagaduhan kahirupan anu ageman.
Sadaya bagian kami didukung ku garansi pangsaéna industri sareng waktos diuji di lapangan. Tujuan kami nyaéta nyayogikeun BIAYA OPERASI TERBARU PER JAM anu dimungkinkeun pikeun konsumén urang.


Detil Produk

Tanda Produk

Kaunggulan:

1. Ranté lagu garing, ranté lagu excavator anu disegel sareng dilapis, ranté lubricated pikeun aplikasi kinerja tinggi.
2. Didamel tina waja cor khusus sareng panas masal diperlakukeun pikeun kahirupan struktural maksimum dina kaayaan kerja anu ekstrim.
3. Sadayana ranté kami dikembangkeun khusus pikeun ningkat durabilitas pin sareng bushings. Min / max gangguan toleransi pas antara pin, bushings, sareng tautan dijaga sacara otomatis ku mnt / max spésifikasi kakuatan pers. Prosés ieu ngaminimalkeun pegatna link sareng pin / bushing drifting. Kami ogé nawiskeun ranté tugas beurat kalayan bushings tahan pisan pikeun umur jasa maksimum dina aplikasi anu nganggo abrasi anu sengit.
4. Bahan: 35MnB atanapi 40Mn2.
5. Kapasitas Produksi: 500 pcs / Bulan, kalayan pabrik penempa urang sorangan ti saprak 2012.
6. Urang ngalakukeun sadayana penempaan, mesin sareng perlakuan panas di fasilitas kami nyalira, masihan kami langkung kontrol kualitas pikeun prosés produksi sadaya ranté lagu kami.
7. Siklus produksi: urutan rutin aya dina 10 dinten; pesenan anu langkung ageung panginten peryogi 15-35 dinten.
8. Loose link, track link, track link assy, ​​track assy / track group, sadayana sayogi.

Tautan

Track Link Assy (2)

Lacak Link Asyur

Track Link Assy (1)

Grup Grup

Track Link Assy (4)

Tautan leupas

img

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali