Roller lagu Cina pikeun karéta dozer KOMATSU

Roller lagu Cina pikeun karéta dozer KOMATSU

Pedaran pondok:

Single flange, roller flange track ganda cocog pikeun kisaran 0,2-120 ton mini excavator sareng excavator beurat sareng buldoser. Rol versi khusus pikeun mesin penggilingan jalan, pavers, kehutanan sareng aplikasi tatanén.
Desain segel kode dobel sareng pelinciran umur panjang ngajantenkeun lagu roller janten kahirupan anu séhat sareng kinerja anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan :

Single flange, roller flange track ganda cocog pikeun kisaran 0,2-120 ton mini excavator sareng excavator beurat sareng buldoser. Rol versi khusus pikeun mesin penggilingan jalan, pavers, kehutanan sareng aplikasi tatanén.

Desain segel kode dobel sareng pelinciran umur panjang ngajantenkeun lagu roller janten kahirupan anu séhat sareng kinerja anu saé.

Kualitas TRACK ROLLER

1. Ngalangkungan-cangkang atanapi permukaan-atos awak cangkang roll ningkatkeun résistansi maké sareng mastikeun kakuatan struktural tinggi sareng tahan kana deformasi. Segel ngajamin pelinciran permanén pikeun daya tahan optimal.

2. komponén kualitas pikeun gilinding kaasup hub, kerah, bushings bimetal, aci, jeung segel kinerja tinggi

3. Pabrik pengolahan panas panas: aksés cangkang roller kana distribusi aliran anu hadé dina struktur bahan serat.

Quenching diferensial atanapi ngalangkungan pangobatan panas panas, anu gilindingna ngagaduhan pangaruh résistansi retakan sareng ngagaduhan umur anu langkung lami.

4. Nilai Kualitas: Bahan cangkang roller: 50Mn / 45 # / 40Mn2

Teu karasa permukaan : HRC53-56

Jero quench :> 7mm

Bahan poros roller : 45 #

Teu karasa permukaan : HRC53-56

Jero quench :> 2mm

Bahan kerah roller : QT450

5. Kapasitas produksi: 5000 pcs / Bulan. Pabrik penempaan cangkang roller, sareng pabrik casting beusi pikeun kerah roller, mesin pikeun barang-barang bérés, épisién sareng kualitas luhur dihasilkeun.

TRACK-ROLLER
sTRACK-ROLLER

Tips pikeun pamasangan roller lagu anyar

1. Pergaulan rol lagu anyar sareng lami dina sisi anu sami tiasa nga-overload anu énggal nalika aranjeunna linggih langkung handap tina anu usang, janten nyandak seueur beurat tambahan.
2. Upami henteu ngagentos sadaya rol handapeun anyar, disarankeun pikeun nyocogkeun sadayana anu langkung saé dina hiji sisi sareng sadayana anu énggal dina sisi anu sanés. Ieu ngajaga tekanan dina unggal gilinding tanpa langkung seueur teuing masing-masing.
3. Nalika ngagentos roller anyar, tong ngumbara jarak jauh tanpa lirén ngeureunkeun mesin sabab tiasa panas teuing sareng ngarebut. Eureun unggal 4-5 menit teras angkat ka arah anu sabalikna sakedik pikeun ngabantosan medar minyak. Ieu mangrupikeun pancegahan standar salami 100 jam heula


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali