Garis produksi DUTTILE IRON parantos dikenalkeun sareng dijalankeun ti saprak 2021

Garis produksi DUTTILE IRON parantos dikenalkeun sareng dijalankeun ti saprak 2021

Pabrik Ductile Beusi diadegkeun ti saprak 2021

1. Perkenalan Singkat:
Besi cor ductile mangrupikeun bahan beusi anu kuat kakuatanna dikembangkeun taun 1950an. Kinerja komprehensif na caket kana baja. Dumasar kana kinerja anu saé, éta parantos hasil dianggo pikeun nyungkeun sababaraha kakuatan anu rumit sareng kalayan nungtut pisan kana kakuatan, kateguhan, sareng tahan maké. Besi tuang pekat parantos gancang dikembangkeun janten bahan beusi tuang kadua pikeun beusi tuang abu sareng seueur dianggo. Anu disebut "ngaganti beusi pikeun waja" utamina ngarujuk kana beusi laksi. Besi tuang ductile kéngingkeun grafit mulur ku spheroidisasi sareng perlakuan inokulasi anu sacara efektif ningkatkeun sipat mékanis tina beusi tuang, khususna palastik sareng kateguhan, sahingga kéngingkeun kakuatan langkung luhur tibatan baja karbon.

2. Kinerja:
Casting beusi mulur ampir dipaké dina sadaya séktor industri utama, anu meryogikeun kakuatan anu luhur, plastisitas, kateguhan, tahan maké, tahan shock shock termal sareng mékanis, résistansi suhu luhur atanapi low, résistansi korosi, sareng stabilitas dimensi. Dina raraga minuhan parobihan ieu dina kaayaan panggunaan, beusi mulur ngagaduhan seueur peunteun, nyayogikeun rupa-rupa sipat mékanis sareng fisik.

3. Bahan: QT450-10

4. aplikasi:
Suku cadang beusi tuang besi tua pikeun bagian mobil, sapertos tutup tungtung pikeun roller operator, kerah pikeun roller lagu, kurung pikeun anu nganggur

5. kapasitas Produksi: 500-550T / Bulan, lini produksi otomatis.

6. Padumukan:
1) Dibandingkeun sareng beusi tuang, beusi tuang mulur ngagaduhan kaunggulan mutlak dina kakuatan. Kakuatan tarik tina beusi tuang corétan nyaéta 60k, sedengkeun kakuatan tarik tina beusi cor ngan 31k. Kakuatan ngahasilkeun beusi corétan mulur 40k, sedengkeun beusi cor henteu nunjukkeun kakuatan ngahasilkeun sareng akhirna rusak. Babandingan kakuatan-to-biaya beusi mulur jauh langkung unggul tibatan beusi cor. Kakuatan beusi mulur tiasa dibandingkeun sareng baja cor.

2) Dibandingkeun sareng baja cor, besi cor Ductile ngagaduhan kakuatan ngahasilkeun langkung luhur, tibatan baja cor. Biaya beusi cor grafit bola bulat ngajantenkeun matéri ieu langkung populér, épisiénsi casting langkung luhur, sareng biaya pemeseran beusi corétan spherical dikurangan.

3) Ku alatan éta, saatos bagian-bagian tekanan tina beusi tuang corétan parantos diolah ku siklus anilisasi pupuk, struktur bunderan dina beusi tuang saluran ogé tiasa ngaleungitkeun fenomena retakan yén grafit serpihan dina jero beusi gampang dihasilkeun. Dina mikropropograf tina beusi mulur, retakan tiasa ditingali saatos saatos ngahontal bola grafit. Dina industri beusi mulur, bola grafit ieu disebat "retakan titik" kusabab kamampuanna pikeun nyegah patah tulang.


Pos waktos: Jun-17-2021