Gawé babarengan tim

Gawé babarengan tim

Dina raraga terang langkung saé sareng ningkatkeun gawé babarengan pikeun JINJIA MACHINERY kami, perusahaan kami ngatur sadaya staf pikeun ngagaduhan kagiatan gawé babarengan di luar ruangan dina 16 Junith, 2021. Téma kagiatan mangrupikeun "Perpaduan sareng Kerja Sama— Tim babarengan".

Urang mimitian jam 8:00 énjing sareng sumping kana tujuan sakitar satengah jam engké. Kegiatan éta didamel tina kaulinan anu béda-béda. Unggal buruan dirarancang pikeun ningkatkeun kerjasama sareng damel babarengan. Saatos pertandingan, urang ngadamel tuang siang anu raoseun nyalira. Salami prosés ieu urang damel saling, nunjukkeun semangat kerja sama JINJIA kalayan hadé.

Ieu leres-leres kagiatan kerja tim luar anu suksés. Éta ningkatkeun hubungan diantara kolega, sareng ogé ngahasilkeun perusahaan kohesi anu hadé sareng gawé babarengan. Ngaliwatan kagiatan ieu, kapercayaan kami bakal ngahijikeun salaku tim anu langkung caket. Éta nyandak urang damel tim anu langkung sampurna dina waktos payun.

Tim anu hadé sareng kerja sama tim nyayogikeun palanggan sareng bagian-bagian jero jasa anu hadé!

Teamwork


Pos waktos: Jun-29-2021